Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Okej jag hinner nog med ett snabbt inlägg innan folket kommer över på parteeey! Vaknade idag med sporttopp och mina underbara sidenkallingar med hjärtan och texten PUSS på! MOUHAA sen fick sidenkallingarna åka av och på med ett par mjukisbyxor och en träningströja och en tjocktröja... och strumpor förstås Nu sitter jag i festkläder från Carros garderob (rekommenderar starkt att skaffa en syster med samma klädstorlek som dig själv) Består av ett par glitrande leggins, paljettunika och ett skärp. Till detta ska jag ha mina nya skor som gör att jag blir ungefär 1,70 (har inte mätt mig men något sånt, LIKE!) Snart kommer folket hoppas att vi ses ute i dimman gott folk!
Mina damer på mina herrar god kväll!

Dag 9 - Min tro

Jag tror på spöken! Jag tror väldigt mycket på spöken! Och jag tror att de försöker skrämma mig genom att skrämma mig själv genom helt plötsliga rysningar från ingenstans och att jag inbillar mig ljud och knakande. Ibland vaknar jag mitt i natten av ett ryck, väldigt obehagligt! Mamma har även sagt att hon känner att farmor och farfar är här och travar i sin gamla lägenhet. Det känns skönt iofs, de är jag inte rädda för i alla fall. Min tro på spöken har verkligen fördubblats av alla Torpahistorier, väääääldigt creepy! Hur dörrar har hållits tillbaka så att man inte kan öppna dem och när man väl kommer in så är det ingen där inne, att pianot börjar spela helt plötsligt, att första ägarens bil har stått parkerad och när man vänt blicken bort i 2 sekunder och kollat tillbaka så är den inte där? Hmm... JA jag tror på detta! Och därför kan det vara ganska underhållande för sällskapet att kolla på skräckfilm med mig. För jag skriker verkligen skiten ur mig av rädsla! Fy fasen, säger bara en sak om ni vill uppleva en riktig rädsla gå först i ledet på Gasten på Liseberg! Herrejösses det var nog det värsta jag har varit med om i hela mitt liv. Jag verkligen storbölade av rädsla när jag sprang därifrån haltandes så fort jag såg lite dagsljus. (Den sommaren jag hade skadat knät)






Dag 8 - Ett ögonblick

Tänk er att ni står och tar en härlig uppfriskande varm, kokhet dusch. Känner hur ångan bara sprider sig i rummet och det blir bara varmare och varmare.... Sen helt plötsligt hör du ett tjutande ljud... Vafan är det?! Jo det är brandvarnaren!! Vad gör man? Jo man springer rakt ut ur duschen, struntar till och med att stänga av den och virrar runt som en stucken gris, man bryr sig inte ens om att ta på sig en handduk. Till slut kommer jag på att jag kan ju ta ner den från taket och försöka stänga av den på något sätt. Kommer inte ihåg hur men jag fick den att sluta tjuta på något sätt! Sen märker jag att hela golvet är fullt av vatten så hade en del att ta itu med....
Så nu duschar jag alltid med stängd dörr! Man lär sig alltid något nytt ;)

Dag 7 - Min bästa vän

Min absolut bästa vän flyttade ifrån mig för snart ett år sedan. Hon bara lämnade mig här i denna ruttna stad och tog sitt pick och pack o drog upp till Gävle! Fast jag har förlåtit dig, för du gjorde ju det med en bra anledning... Men tycker inte om att du bor så långt bort! Saknar våra promenader där vi fick ur all aggression vi hade inom oss och hur vi bara lugnade ner varandra bara genom att lyssna på varandra och bolla idéer. Klart vi gör det ju nu också men istället för två ggr i veckan så gör vi det en gång per halvår känns det som! Saknar det... Fast vi har ju kommit igång med en ny teknisk uppfinning, nämligen mobilsamtal! Väldigt praktiskt om jag får säga det själv. Ni som inte vet vad det är så är det en liten apparat där man kan prata med vem som helst, vart som helst (med mottagning). heahaehaeh Men att prata i mobilen med dig är ju inte samma sak som att träffa dig! Men men jag får väl vänja mig med teknologin.
Men hur som helst, varför är du min bästa kompis? Du är ju inte den person som jag har känt längst om jag säger så, du är nog den som jag har känt kortast tid men lärt känna bäst! Känns som att vi nästan är gifta ibland! Men jag gillare! Haha Vi träffades första gången på riktigt (träffades när vi var små också hemma hos Elin men det var ju för länge sen för att räknas) nyår 07-08 och det var början på en underbar vänskap! Vi började träffas med annat sällskap först, sen träffades vi smått på egen hand och jag kände direkt att du var en vän jag kan lita på och att jag verkligen kan öppna mig för dig. (brukar ha lite svårt för det när det gäller vissa saker) Vi har alltid roligt tillsammans och våra cpryck kan irritera en del men det är en del av våran charm! ;) Du är verkligen den jag kan prata med om ALLT mellan himmel och jord! Och jag vet att du lyssnar och finns där för mig när jag behöver det och det är det som gör att du är min bästa vän. Du ställer alltid upp. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta sweetie och jag kommer att göra allt i min makt för att den platsen du har inte ska bli mindre! För jag vill aldrig någonsin att våran vänskap ska försvinna för du är verkligen bäst, Linda Eriksson!



Dag 6 - Min dag

Det är ju egentligen Dag 7 idag men igår var det lite fullspäckat på schemat under kvällen så jag kan ju dra det lite fort i alla fall. Spelade match igår mot Fröjereds och vi vann med 12 - 5. Det var en riktigt rolig match att spela faktiskt och det gick riktigt bra! Kändes bra helt enkelt. Efter matchen åkte jag mina två systrar Carro och Lotta och min kusin Majcuus hem till Majcuus för att hämta hans dator och hårddisk och lite så, för att vi skulle kolla på Paranormal Activity 2 senare. Sen åkte vi hem till oss, Carro lagade mat (jag öppnade faktiskt baconpaketet, stolt jävel som bidrog i matlagningen!) Sen åt vi och prövade yoghurtpepparkaks-glassen som Carro gjort tidign stundare under dagen. Elin kom också där emellan så såg vi på Paranormal Activity 2. Vet inte varför man utsätter sig själv för något sådant egentligen, det är ju rätt onödigt att nästan på hjärtattack av en film, inte sant? Hur skulle det se ut i dödsförklaringen liksom. Sen kom Johan och Hannis över en stund och vi gjorde skönpoesi. Sen fick jag och Elin skjuts ner till stan. Vi satte oss på Sailors och hade det super trevligt! Jag var nykter och blev ifrågasatt av vakten om hur jag egentligen mådde ikväll.... "Hur står det till ikväll fröken?" - "Eh, jo det är bara bra!" - "Jahaa, är det rakt eller vingligt ikväll?" -" Eeeeh NYKTERT!" det var ju ... kul, slapp bli utslängd i alla fall. hehe
Idag vaknade jag bredvid Carro i min säng, hon försöker bli lite mer mogen och vidga sina sängvyer. Och vi kollade på Prinsen av Egypten och sen gick vi upp och bakade... eller mer slaktade de stackars små pepparkakorna. haha men roliga blev dem!
Nu ska jag ut och övningsköra! Shing shing håll er inomhus!

Dag 5 - Vad är kärlek?

Jag visste det... Jag skulle ha skickat vidare det där dumma kedjebrevet till 15 personer som det stod i det! Skall ge er ett gott råd och gör som det står i de där smsen. För nu har jag haft otur i kärlek i ungefär eh ja hela mitt liv egentligen, men fick det för ungefär 2 år sen så nu kanske det vänder om 3 år? Eftersom att det stod att det skulle vara i 5 år. Lite logiskt ju!
Men ska vara lite seriös i alla fall... Kärlek för mig är något som man inte vill släppa taget om, något man inte vill förlora. Choklad till exempel, inte fan vill man byta ut choklad!! Då har man ett problem, eller bara dålig smak. Det är även en känsla av harmoni, när man känner att man inte skulle vilja vara någon annanstans än där man är just då.
Hmm har inte så mycket mer att säga faktiskt, som sagt så skickade jag ju inte vidare det där rackarns kedjebrevet för två år sen.

Dag 4 - Det här åt jag idag

Inte utmaningens roligaste dag direkt.

Började dagen med frukost, smoothie wonderfullt! Innehöll en stycke banan, ungefär 30st frysta blåbär, kanske 15 frysta hallon och lättsockrad vaniljyoghurt. Mixer - låter mer än en vägborr, ni vet de där borrar som de snygga topless vägarbetarna på tv brukar använda! Dock inte så yummi när det är min mixer vi pratar om. Min förra började också låta sådär efter ett tag... hmmm är det så att den är trasig?

Aja... Bort från mysteriumet om mixern och mot lunchen! Det blev makaroner, kanske 103st eller är det mkt? de är ju ganska små... Kanske 12 st micrade miniköttbullar med kebabsås! Också wonderfullt! Efterrätt blev heahehae ostbågar! Haha kunde inte motstå frestelsen ... låg ju där mitt framför mig och bara vrålade efter mig. Där ska vi inte säga antalet, hehe.

Middag blev korvostroganoff, hur fasen stavas det egentligen? Och varför döper man en maträtt till det?! Det är ju hur fult som helst!

Sen blev det två mackor, pågen heter dem väl... aja de serveras efter träningen i hallen i alla fall. Det blev med smör, ost och skinka! Tog en mugg multivitaminjuice också. När jag kom hem snodde jag en hallonbåt, eller som Kurt säger - "Röda laktrisbåtar".


Drack ju två stora glas mjölk också, ett till lunch och ett till middag. Samt vatten under dagen... Ja nu har jag fått i mig precis allt! Fasen.... ostbågarna förstörde min dag x)

Dag 3 - Mina föräldrar

Ja.. mina föräldrar ja. Vi har ju mamma, den nyfikna. Pappa, den töntiga. Och så har ju jag en tredje förälder Carro, extra jobbar på helgerna.

Vad ska jag säga om dem då... Mamma och jag är rätt lika med den nyfikna sidan av oss, vi bara måste få reda på allting! Om de inte svarar blir vi galna, och vi frågar alltid om vi tycker att det låter intressant oavsett vad de pratar om, även om det inte angår oss nånstans. Om man inte frågar får man inte svar liksom. Men du är så söt så! Ska alltid övergöda mina vänner när de är här, "vill du ha lite mat? Är du säker?... Ta lite till annars tror de att du inte får någon mat här om du kommer hem hungrig!"

Pappa, den töntige som sagt. hehe detta kommer jag att få äta upp! Det finns en egen kategori med hans humor kallar TORR! Haha så torrt att det blir roligt. Ett exempel, Grymt sa grisen! Men det kan liva upp ens vardag också med roliga mail mitt på den dåliga dagen, det uppskattar man.

Carro, som sagt extra jobbarn. Mamma och pappa brukar åka till stugan om helgerna och då tar alltid Carro hand om mig. Utan henne skulle jag rent ut sagt svälta ihjäl. hehe Det är hon som övergöder mig under helgerna och underhåller mig. Fasen vad tråkigt det är när du inte är hemma!


Alla ni ställer alltid upp när det behövs, tack jag älskar er av hela mitt hjärta! dig också Lotta ;) haha

RSS 2.0