Dag 2 - Min första kärlek

Det var under programmet "Vem kan slå Filip och Fredrik" som jag fick uppenbarelsen om vad min första riktiga kärlek var. Det var en gren som gick ut på att de skulle skära så mycket falukorv som möjligt och väga den tre gånger och den som vägde mest vann en omgång. Man hade tre försök på sig och endast en falukorv att skära i så det blev lite listigt. Men det var inte grenen som var poängen utan "materialet" eller vad man ska kalla det, rå falukorv! När jag satt och kollade på programmet blev jag så extremt sugen på rå falukorv att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Gick genast och kollade i kylskåpet för att ta mig en bit men det var bara ett litet problem, DET FANNS INGEN FALUKORV! Så besviken har jag nog aldrig blivit i hela mitt liv. Men bad mammsi köpa hem det och nästa dag var den där i kylskåpet, den mest underbara födan i världen, rå falukorv.

När jag flyttar hemifrån kommer jag att leva på rå falukorv och makaroner.

Ber om ursäkt till mina ex, men tyvärr så kan inte min kärlek till er vinna över falukorven.

Dag 1 - Presentera mig själv.

Hmm vart ska jag börja? Camilla var namnet som ni vet, de flesta skulle kalla mig för Moggis, Doris, Snusis, Emo - vettafan vart de har fått det ifrån?! Stjärnan skulle nog vara det perfekta smeknamnet för mig, men det är ingen som har kommit på det än, korkade vänner jag har.

Men i alla fall 20 år avklarade i Slödderstaden. Och undrar hur många fler det blir, börjar tröttna på den lite. En aning bara. Kanske klarar av 20 år till, vi får se. ;) När jag var 5 år började jag spela fotboll med min kära Syster Caroline i FF Södertälje. Spelade dock med 89orna så kalla mig proffs! Vi rockade Sveriges mellersta del. När jag var 7 år upptäckte jag att gymnastik var ganska kul också, så jag hjulade omkring i 2 år och sen slutade jag för då upptäckte jag en pinne som man slog en vitboll med i ett rött mål, och låter inte det roligare än att svinga runt i en gymnastiksal?! Så jag tog mitt pick och pack och drog till den riktiga sporten vid 9 års ålder, spelade dock fotboll samtidigt. Det gick väldigt bra för mig i båda sporterna och blev uttagen till samtliga distriklag. Hade otur dock och skadade mig under Talanglägret i fotbollen, där rök nyckelbenet -SMÄRTAmärta! Kommer dock inte ihåg vilket år det var men det kanske inte intresserar er lika mycket som mig hehe. Något år efter att jag hade tränat fotboll och innebandy samtidigt ett tag så besökte jag Mister Sjukgymnast för att jag hade så ont i mina knän. Och då fick jag order att jag måste sluta träna så mycket som jag gjorde just då för annars skulle jag ha järnknän när jag var 30, vad skulle ni välja? Ha grymt coola knän vid 30års ålder eller sluta med någon av sporterna? Jag var inte riktigt lika cool då som jag är nu, nu skulle jag helt klart valt coola knän, eh nej. Jag slutade spela fotboll och satsade stenhårt med innebandyn istället. Resulterades med SM Guld, SM Brons och SM Silver som publik för då hade det hänt en liten olycka, om man kan kalla den liten. 5 dagar inför mitt sista distriktsm som jag fick vara med på tyckte jag att det var lämpligt att vrida knät en aning så att korsbandet går av. Jag är inte riktigt överens med min kropp om vad vi kallar humor. Lite roligt att jag sa att jag skulle spela ändå! - "Vi kan ju tejpa det?!" kanske skulle tejpa igen min mun istället? Det var år 2008 och tror jag gick på kryckor 5ggr det året, ALDRIG MER KRYCKOR! Som ni kanske vet är jag en aning klantig av mig så självklart knäcker jag knät en gång när jag skulle hoppa på Elin på skoj, hehe så roligt var det, resulterades med ett sjukhusbesök dagen efter hos en doktor som petade på knät flera gånger och sa -"Det är vatten här" minst 20ggr, ibland tror jag att vissa hittar sin doktorexamen ur flingpaketen. Sen vred jag det igen när jag stod still och skjöt ett dragskott på uppvärmningen, normalt? Rörde mig ju knappt liksom... Så den 14 oktober 2008 opererades jag, har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jo förresten i Gasten på Liseberg, herregud.
Missade 1½år med innebandyn men nu är jag tillbaka i samma lag och i samma nivå som jag lämnade det! Lite stolt är jag över mig själv att på bara två säsonger att greja det.

Eh ja som ni kanske har förstått så består mitt liv av en sak egentligen, sport. Men om ni orkar läsa så finns det lite mer. Gick en estetisk utbildning på gymnasiet, Wendela Hebbe med inriktning Bild och form. Läste det för att jag vill bli inredningsarkitekt när jag är stor. Fast nu vill jag typ bli allt inom det området, kan man vara ingenjör inom design? Heaheh Fortsatte i samma rikting efter gymnasiet, studerade på Norra konstskolan ett år och nu har jag praktik hos A.carpet, en början på mitt kommande yrke, vad det nu blir. Det får vi se...

Oj hade tänkte skriva en rad eller två här men ja, enjoy!


Nu jävlar! Back on track

Nu har jag bestämt mig för att ge den här bloggen en chans. Den kanske kan underhålla mig lite i alla fall, eller så kanske den kan underhålla er, inte så troligt för så roligt liv har jag inte egentligen. Lite komiskt när jag läser det jag skrev i förra inlägget. Jag kom faktiskt in på en skola i Gävle, skulle bott nära bästis men det så klart får jag för mig att slänga bort långt åt helvete, ungefär till Gävle. Smarta Milla klapp klapp!!
Fick ju befodran på Max, jippey för där ville jag ju verkligen jobba egentligen, lätt att vara efterklok. Men samtidigt så ville jag inte flytta ifrån den här ruttna staden heller så jag tog det säkra före det osäkra och tog befodran istället för utbildningen. - "Det är ju en bra merit!" meeeen meriter in my ass, sa upp mig därifrån också så den 4 januari har jag varit arbetslös i 3 månader. Jag har faktiskt gillat att vara arbetslös, det var uppfriskande på något sätt! Men nu har jag ju skaffat tillsammans med min jobbcoach en praktikplats inom det området jag vill vara inom. Känns som att uppförsbacken börjar luta neråt.

Igår var jag på förfest hemma hos Sarah, alla tiders Erik och där började vi diskutera bloggar. Jag, som ni kanske vet, förstår verkligen inte varför folk kan bli berömda genom att blogga om vad man ska ha på sig under dagen, liksom tack nu kan jag somna bättre inatt för att jag har fått den extreeemt viktiga informationen av dig! Så nu ska jag pröva på en sak som Sarah, alla tiders Erik pratade om igår. - Utmana dig själv. För det tycker jag nämligen är skitkul! Kommer defenitivt inte skriva varje dag, det är jag för lat för men kommer väl i jämna mellanrum.
Kanske börjar imorgon för det här var väl ett ganska bra intro på Dag 1, eller?

♥ Dag 1 – Presentera mig själv
♥ Dag 2 – Min första kärlek
♥ Dag 3 – Mina föräldrar
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag
♥ Dag 5 – Vad är kärlek
♥ Dag 6 – Min dag
♥ Dag 7 – Min bästa vän
♥ Dag 8 – Ett ögonblick
♥ Dag 9 – Min tro
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
♥ Dag 11 – Mina syskon
♥ Dag 12 – I min handväska
♥ Dag 13 – Den här veckan
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag
♥ Dag 15 – Mina drömmar
♥ Dag 16 – Min första kyss
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag
♥ Dag 20 – Den här månaden
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick
♥ Dag 22 – Det här upprör mig
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta
♥ Dag 25 – En första
♥ Dag 26 – Mina rädslor
♥ Dag 27 – Min favoritplats
♥ Dag 28 – Det här saknar jag
♥ Dag 29 – Mina ambitioner
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick

RSS 2.0