10 jävla år!

Jag fattar inte att tiden har gått så fort. Jag fattar inte heller hur du har kunnat stå ut med mig i 10 år. Iofs hade vi ett litet break-up där ett tag men det kändes ändå som att jag visste vart jag hade dig under den tiden.
Jag tror inte att du förstår hur mycket du betyder för mig, alla minnen, alla skrattanfall, alla dampanfall, alla tårar tillsammans (det är inte många men det visar att vi verkligen är glada tillsammans). När jag tänker tillbaka på alla våra minnen kan jag inget annat än att le. Det är verkligen 10 underbara år som jag har fått uppleva med dig. Du är min första bästa vän, och nu menar jag inte "bästa" vän utan UTAN kaninöron och jag känner på mig att det kommer att finnas ett 20års jubileum samt många fler för jag kommer aldrig låta dig släppa taget om mig, för jag kommer aldrig att släppa taget om dig.
Vårat break-up förut är nog det största misstag som jag har gjort i hela mitt liv. Jag skämms fortfarande över hur jag kunde beete mig som jag gjorde, jag har sagt förlåt många gånger och jag säger det igen, förlåt! Jag lovar att det aldrig kommer att hända igen, ingen människa på hela planeten ska låta våran vänskap gå i spillror.



Jag älskar dig Elin Jonsson.
<3

Milliska return

Det visade sig att folk tycker om hur jag pratar? Jahaa, tackar! haha då ska jag väl göra mitt bästa för att inte ändra på det då. x) Erat val, erat lidande! haha

Igår var jag hemma hos To-be-ass, fy fabian vad roligt man kan ha med er folket! Jisses. Även fast jag var den enda som var nykter (inte så smart att dricka när man är nyopererad och trallar på kryckor fortfarande) så hade jag ändå så grymt kul! Det kändes som att ni kom upp till min nivå efter ett tag där. haha Detta har jag verkligen saknat, att bara alla samlas hemma hos någon och bara umgås! Fy helvete vad roligt man kan ha med bara det. Det får inte dröja så länge tills nästa gång igen, det ska jag se till! :D

Ikväll blir det invigning av höslovet med fest i Södra, även där ska jag vara nykter. haha det kommer sluta med att jag kommer att bli nykterist. Men men jag är ju rolig när jag är nykter också så. Inte sant? ;)


I miss you hun. Men om några dagar brummar du hem igen! :D om du nu hittar något ställe med internet och läser detta så kom ihåg, "BLUBELBLUUBUUBU, WIIIWUUUWIIIWUUUWIIIWUUU!" - Ta det lugnt med drickan.
Jag och kära Runar får ta hand om varandra så att vi inte dör. :) haha <333



Med er kan man aldrig ha tråkigt, med er kan man aldrig må dåligt, med er är allting bra igen. <33


 


Milliska

Eyooo, jag ba, han/hon/vi/alla/dom ba, jamen tyyyp, asså va? jamen kom då! Vad ska du göra?! MEH!!! Hallååå!! aaa faktiskt, VAA NAAEEJ!!!!

haha ja ni kanske känner igen det där.. Jag lovar, jag ska skärpa mig. Linda, vi får ta och hjälpas åt. x)

Undrar varför man änns pratar så, jag skriver ju inte direkt så när jag ska berätta något. Eller jo förut gjorde jag det, när jag var 13 år eller något sånt i den stilen :P Men när jag läser det jag skrev då så skämms jag typ. Så jag förstår inte varför jag fortsätter med det. Svårt att sluta liksom.

MEN JAG SKA SKÄRPA MIG!... eller iaf försöka. x)

Cad-teknik again.

jaa så sitter man här igen. Hoppas att denna lektion inte blir lik den förra, då allt gick rent ut sagt åt helvete. Läraren hatade mig förra gången och hjälpte mig inte förns efter en timme av lektionen. Och så självklart fuckar hela pogrammet upp sig och vill inte starta, andra gången det händer. Det är så grymt irriterande för det tar ap lång tid att komma igång då. Då måste magnus komma upp och fixa några inställningar och bla bla bla. yes, lång tid ja. Meeeen idag så är väl allt som det ska hoppas jag. Dagen har varit mycket skön hittils iaf. Fick VG++ på min svenska uppsats, skulle fått MVG om jag hade varit mer tydlig i ett begrepp som hon inte förstod riktigt vad jag menade. Men det första sidan var UTMÄRKT sa hon, man kunde inte ha gjort det bättre var hennes kommentar, tihihih ^^ Typ stolt över mig själv. Låg på ett VG- förra terminen och nu efter två arbeten som jag har fått VG++ på så ligger jag på VG+. :D
Så nu är det bara att kämpa på!

Har jobbat ett tag nu i auto cad, det går bättre än förra gången som tur är. :d hah inga dampanfall nu iaf :p Hehe iofs så ligger jag och Jojo lite efter än alla andra men det är bara bra tycker jag för då slipper vi alla dumma diskusioner om att Fari gör fel hela tiden :P haha jaaa och sen när vi behöver hjälp med nästa grej så slipper vi det och gör rätt på direkten. Det är lite King faktiskt :D

Aja nu ska jag och gnu gå och fika, byes.


Hade en underlig dröm inatt.

Urban Design

Ja.. Imorgon är det sista dagen hos Urban Design. Har visserligen bara varit där i 3 dagar men jag känner att jag verkligen kommer att sakna Archi Cad. Det är SÅ GRYMT roligt pogram! Nu vet jag verkligen vad jag vill bli när jag har gått ut skolan. Känns så skönt att jag har det klart för mig redan nu. Och att jag liksom har fått uppleva hur det är att vara det i 3 dagar, och jag trivdes verkligen. Den första dagen fick jag skissa upp hur min lägenhet ser ut, med fantasi mått. Jag gick därifrån halv 6 på kvällen och jag kunde ha varit där mycket längre. Det kändes verkligen helt rätt att sitta där och skissa. Fy fan vad roligt det var!
Och som en liten bonus så har det ju ett litet maffigt namn också, jag menar hur coolt låter det inte liksom?
"vad jobbar din mamma som?"
"Hon är inredningsarkitekt!"


Nu måste jag bara komma in på konstfacket i Stockholm som är det stora problemet. Jag är typ rädd.




Imorgon är det bara en dag kvar, vet inte vad jag ska tänka egentligen. Jag är verkligen skit rädd men ändå lättad att det händer något, äntligen. Undrar hur jag kommer drömma imorgon, med tanke på de drömmar jag har drömt innan. Haha typ vaknat under operationen och drömt om hur de prickar fel med sprutan så att jag behöver ta om den ett antal gånger. Men men, som alla försöker intala mig, det kommer att gå bra. Jag har bara en sådan konstig känsla inom mig. En känsla som säger att det kommer att gå rent ut sagt åt pipsvängen. Men men det märker man väl. Hoppas att de har tv där, House börjar nämligen igen nu på tisdag. haha :)

Touch it, feel it, remember it.

Varför ska det finnas folk som bara gör dagarna svårare att leva? De som bara komplicerar ens vardag genom att bara vara så jävla dumma i huvudet? Jag VET att jag inte bör haka upp mig på andras agerande (som jag alltid gör) men det är svårt att låta bli att fundera över det. Jag är bara så trött på allt nu! Varför kan allt inte bara vara som förut då det inte var några som betedde sig som idioter. Visserligen så känns 2008 som det bästa året i mitt liv, men även det sämsta. Allt det bästa har hänt under detta år, men även det sämsta. Liksom varför måste det alltid bli något dåligt av det hela i slutändan? Varför kan det inte bara vara bra hela tiden så är alla glada och nöjda?
"Hej, jag är 2008 och jag gillar att jävlas med Milla" moment ikväll!


Jag behöver en kram och ett leende som säger allt kommer att bli bra Milla, BIGTIME!

RSS 2.0