skolan

TISDAG!
jaa så sitter man i skolan, jag tycker om den här dagen. Jag börjar klockan 13.25 och slutar klockan 17.00 iofs men det är värt det för vi har Cad-teknik i 2½timme. Jag sitter på den lektionen nu men vi väntar på en kod så att vi kommer in i ett nyare pogram av Autocad2008, nämligen Autocad2009, logiskt haa? xD

jaa kände bara föra att skriva lite heaheha läraren (Fari, typ skolans skönaste lärare) pratar i telefon med han som ska fixa allt och sa, "Går det dåligt?!" Och nu skriker alla får vi gå hem?... xD Hehe nu sa han att vi ska vänta i 20 minuter.. jaa vad ska man göra i 20 minuter då.. kanske tracka ner er på lite onödig information? jatack. Ska btw försöka ändra på designen av min blogg, ska bli intressant och se hur det slutar ... x)

Jag skriver en artikel i svenskan om bloggar.. och det vara exakt detta som jag skrev att folk inte ville läsa ... hehe min blogg kommer bli populääär, jag vet det. I sinom tid kommer jag också få 20 000 träffar per dygn som han Jallajalla-snubben från Irak fick på sin blogg.

heahehe yeah får kasnke sluta snart.. hmm vad ska jag göra dådå.. är en bra fråga, för ska hem till elin som slutar 15.50 och klockan är endast 15.15 och det tar en halvtimme hör henne att komma hem! häääärligt ;P och orkar inte dra hem emellan för det är jobbigt att gå x) aja det löser sig shing shing take a swim! byes.



TORSDAG!
En ny dag i skolan, torsdag. Nästan hela veckan avklarad. Än så länge har man överlevt, får se hur dagen imorgon blir där vi endast har bild på hela dagen. Just nu sitter jag på Grafisk kommunikation och går igenom vad vi gjort tidigare.. jippiii jääätte rowligt. idag ska jag hem till President Kurt och göra lite ärenden... heahehae!! Jag ska även försöka ändra min design på bloggen, försökte lite igår men efter en timmes working time så märkte jag att jag använde fel stilmall från början så det är bara att göra om. x) det ska jag ängna min kvällstid åt om ni ville veta det. Så intressant... xD TJOHEJ!

Terapihelg

I helgen åkte jag och Linda samt hela min familj ut till våran sommarstuga i Köping för att ha gårdsfest. Elin och Linda som förut åkte till Samos utan mig ( snyft, hade inte råd när de boka så jag fick stanna hemma :P ) hade en typ av terapivecka där nere, så vi hade en form av terapihelg denna helg. Det var grymt skönt, och behövligt. I fredags när vi kom in till köping käkade vi på Verona, GRYMT god pizza har dem där! Den godaste jag ätit på länge faktiskt! ( och tro mig jag har ätit många hehe ) Sen åkte vi till stugan och chilla lite gick till mormor och hälsade på och slutligen, gjorde sorbé! (som skulle blivit en drink egentligen men men, detaljer) Den var grymt god. Efter att ha chillat på verandan ett tag med förälder, släktingar och grannar så kollade vi på halva Good luck chuck, kunglig film! Sen sov vi.

Lördagen började med den andra halvan av Good luck chuck, sen beslöt vi oss för att dra ut på en cykeltur, och vilken cykeltur det blev! UNDERBART! Vi cyklade runt sjön, sen en bit påväg till Gruvan sen hem till stugan igen för att dricka och äta. Sen cykla vi till Gruvan och satt där och chilla en stund. Kollade på molnen som liknade massa roliga saker som, valar, monster och gubbar osv.. Att så lite kan vara så roligt, jag förstår inte! Lättroade? - Eh ja!
Efter att ha suttit där kanske en och en halvtimme cyklade vi hem till stugan igen. Vi prickade den perfekta timeingen att komma tillbaka när allting var färdigt inför gårdsfesten. Vi hade 5kamp som var en 4kamp, jag och Linda kom 3a från botten denna gång (vi kom delad etta på midsommar) vi vann en marabou mjölkchoklad så jag var glad haha. Kvällen bjöd på tacos i mängder, samt dricka och sång. Tänk er mig rappa till "Inatt jag drömde" så kan ni förstå hur bra sången var egentligen. Men det var rooooligt. Festen dog ut tidigt så jag och Linda drog med ficklampa i handen ner till badstranden och satt där och chilla en timme ungefär, sen blev vi trötta och drog hem och sov.

Idag har vi baara chillat, suttit vid en brygga och planerat lite, ytterst lite om våran 18 årsdag. Man börjar alltid att prata om annat :P spelat kort har vi också gjort, det var kul. hihi vem vann? xD

Jag brukar alltid vilja åka hem ifrån stugan men idag kände jag att jag verkligen inte ville åka hem, jag ville stanna där flera dagar till och bara ta det lugnt. Men men det gick ju självklart inte nu när skolan har börjat igen. Imorgon börjar vi följe schemat också, börjar 8.20 med Matte C och efter det har jag Svenska B och efter det slutar jag, 11.55 är klockan då.. gooosh I love my schema!
 




End of the freedom.

Sommaren är snart slut, skolan börjar om på nytt. Men tillskillnad från de andra sommarloven så saknar jag skolan lite nu faktiskt. Kanske för att jag har sett hur slappt mitt schema blir till 3an hehe :P Det är iår som det gäller, jag måste verkligen hitta en bra skola som jag kan söka till senare, har hittat en i Älmhult. Men jag vet inte om jag vill flytta ner till Småland. Då måste jag liksom ge upp innebandyn precis när jag har kommit tillbaka efter operationen. Det tar 6 månader att komma tillbaka efter den. Och jag vet inte när jag får göra den heller. Det kanske finns något lag där i närheten men jag vill inte byta lag heller. Hmm, jag har satt mig i ett riktigt dilemma igen, som alltid. Och om man inte söker nästa år så blir det svårare att komma in tackvare de jävla meritpoängen som vi fick information om EFTER att vi hade valt våra IV-val inför årskurs 3, vilket jag tycker suger getpung.
Naej det gäller att hitta någon bra högskola som låter lika lockande som den i Älmhult inärheten av Södertälje!


Egentligen ska det bli skönt att börja skolan igen, känns som att man får ordning på allt såfort skolan börjar. Undrar hur det blir nästa år... STUDENTEN HERE I COME! ;D


RSS 2.0