STUDENTSKIVA!

Nu har biljetterna kommit till min studentskiva! Nu får ni ta och passa på och vara först i kvarn med att få dem ;)
Vi kommer att ha på Chaplins bar i Sthlm. En krog med 3 våningar och verkar verkligen skit nice! Det kommer att vara på tisdagen 7/4 och kostar 100kr styck.

http://www.chaplinsbar.se/

hemsidan om ni vill läsa mer om den.

EN BRA DAG!

Först och främst vill jag säga GRATTIS till LINDA för KÖRKORTET!!! :D Så jävla glad för din skull, du kan ju ränka med många åkturer ;) haha

Och så vill jag säga grattis till mig själv för jag har fått MVG i CAD-TEKNIK! Det trodde jag verkligen inte när kursen började! Meeeen slit lönar sig trots allt ;) Ännu en bra merit till högskolan!!!! :D snacka bra planering ;P


Wooho mitt lusthus! x) .. MVG uppgiften.

2009 - Ett nytt liv?

Är det någon mer än jag som tycker att 2008 har gått för fort? Det känns som att någon har satt på snabbspolning genom hela året. Kanske för att 2008 har varit mitt bästa år ever, tiden går fort när man har roligt.
Vad har hänt under 2008 då som är värt att nämnas? Allt inom innebandyn har gått som på smör, förutom för mig själv dock. Men för laget har det gått väldigt bra. Vi klarade kvalet tillslut! Sen tog jag själv plats i Distriktlaget för tjejer födda 90, men 5 dagar innan SM tog det stop för min del. Jävla knähelvete men men, man kan inte lyckas med allt.

Vad har mer hänt? Jag har verkligen fått koll på vilka som står en nära samt fått en ny underbar vän! Fler nya vänner också men en som står mig mycket nära. På bara ett år så har du blivit en av mina absoluta bästa vänner. Det är stort, jävligt stort. Och bara efter ett år så ska jag på min första utomlandsresa utan föräldrar med henne också. Det kunde jag verkligen inte tänka mig för ett år sen! Men det är jag glad för. :)
Året har varit fullt med besvikelser, dilemmor, svek, tårar, ilska, lärdomar, resor, kärlek, skratt, skador, sjukhusbesök samt många nätter av samtal med de kära. Trots att det har varit så många problem under detta år så överväger de bra sakerna över de dåliga.

Vad har 2009 att erbjuda då?
Helt ärligt så tror jag att det kommer att bli ett helt nytt liv. Man tar studenten om 5 månader och 4 dagar, sen efter det kommer allt att bli helt annorlunda. Folket kanske flyttar, jag kanske flyttar? Alla börjar jobba eller studera vidare, vilka kommer man att hålla kontakten med? Det är ju inte så att man kommer att hålla kontakten med alla i klassen som man träffar varje dag i skolan. Det kommer att kännas helt sjukt tomt. Fast då märker man verkligen vem som är ens vän på riktigt. Jag har nog bara en som jag håller kontaken med hela tiden från min förra klass, och det är Koffe. Och det är jag mycket glad över, någon som orkar med mig iaf. x)
Men jag vill inte att hela mitt liv ska förändras, jag är nog inte redo för att flytta härifrån och jag är verkligen inte redo för att mina vänner ska flytta ifrån mig! Ärligt talat så är jag livrädd för vad 2009 har att erbjuda. Kommer jag att lyckas med vad jag har planerat att göra i framtiden? Jag vet att jag kommer att få slita som en jävla babian för att komma in på konstfaket, har ungefär 10 uppgifter att göra inför det fram tills mars. Känner mig lite småstressad faktiskt. (MYCKET!) 

Det enda som jag verkligen ser fram emot under 2009 är fasen Danmark-resan som jag åker på på måndag!




RSS 2.0