Fråga mig inte varför :S

Så satt man här igen då, typ ett år sen sist. Lite komiskt att jag är i ungefär samma situation som jag var när jag slutade skriva i den här ruttna bloggen. Vet inte ens varför jag skriver nu heller men men.
Samma situation ja, kanske ska förklara lite. Förra året var jag nervös, väldigt nervös - om man dubblar det, ungefär så nervös är jag nu!! Har gått på en konstförberedande skola i ett år snart för att öka mina chanser att komma in på de skolorna jag helst vill gå på. Vilket är Konstfack - omöjligt. Skulle bryta ihop totalt om jag kom in där, seriöst.
Den största frågan är nog om jag är redo för att flytta? Eeeh vet att det låter töntigt men fasen vill inte lämna slödderstaden än känns det som. Fast ändå känns det som att jag vill flytta. Komma bort och lära känna nytt folk liksom. Men har det ju bra som det är här hemma :)
Fast Gävle är ju inte så långt och där har jag ju bästis också tihihihh skulle iofs vara kul :P


Vad har hänt mer under det här året då?
Jag har börjat spela innebandy igen, bytt lag till Södertälje Rockets också. Ett lag som jag aldrig trodde jag skulle spela i någonsin men var nog ett bra val i alla fall. Haha när jag sitter här och tänker på vad som har hänt egentligen så kommer jag inte ens på något att berätta, säger det er någonting? Jo jag har ett väldigt händelserikt och varierande liv!
En speciell sak har faktiskt hänt dock. Jag har förlorat en vän, eller inte bara jag väldigt många har förlorat en vän. Linkan, hoppas du svävar gott och njuter av pollyn. <3 Den 16e tar jag farväl av dig på din begravning.

RSS 2.0