Tidsfördriv..

Oj oj oj, vad länge sen man skrev här då, så länge sen att adressen inte fanns kvar i sökmotorn.. eller hur man ska säga. Ja ni vet ju hur bra jag är på att förklara saker. 

Det är lite komiskt hur mkt släktingar man har egentligen.. Nu på min farmors begravning fick jag reda på att jag har en till syssling jag inte har fått reda på förns nu... Lite komiskt att man träffas på en sådan tillställning också. Synd att vi inte träffar dem så ofta, de verkade väldigt trevliga. De var till och med kompisar till några innebandy och fotbollsspelare som vi i min familj känner. Som familjen Frisk och Tjusberg. men aja ..

Ikväll är det träning, ska strax bege mig till Elinpelin för att äta och kolla på Top Model. hahah!! Och så ska vi springa till träningen, vi har båda saker att träna inför. Hon ska ju till Bosön och jag måste få igång kondisen inför försäsongen. HAHA det är liiite komiskt att man tränar hårt för att klara av försäsongen xD

Nästa vecka är en händelserik vecka, Ullared och Mando Diao konsert! WOOP WOOP! Missar dock en heldag med bild för Ullared men det gör itne så mkt när man får shoppa loss i göteborg för inget pris alls nästan! DEN NI!


Jag har ju klippt mig för tusan!

RSS 2.0