Vamos a la playa!

Känns som att jag har varit här i en evighet nu. Fast har ju varit här ganska länge ändå, tiden gick mycket fortare nu när utbildningen drog igång också så känns som att de här 6 månaderna kommer att gå lika fort som det sista året i gymnasiet, typ en blinkning sen var det över. Just nu sitter jag och väntar på att min kära familj ska komma hem så att vi kan skypea lite. Ni som inte har addat mig på skype än fy skäms på er! Camilla.reinholdsson heter jag där. Och ni som inte ens har ordnat skype, dubbleshame on you!
Som sagt midsommar, det var nice. Kan nog inte komma på en bättre beskrivning än riktigt jävla nice. Drag på båten hela resan som höll på mellan 16.00-20.00 sen efter det drog vi på förfest hos en kollega. Efter förfesten hamnade jag och 3 stycken andra från jobbet i en park och spelade gitarr and sing a long! Riktigt riktigt mysigt. Man träffar så mycket roligt folk ute sådär som bara stannar upp och sätter sig bredvid och lyssnar och vi bjuder på öl and stuff. (händer otroligt oofta i Sverige) Tjatar rätt mycket om att det inte är som i Sverige, men har inte riktigt fattat hur reserverade svennejävlarna är egentligen. Men men får väl ta med mig den kulturen hem! ;P
Helgen har bestått av midsommarfirande som sagt och igår lå jag i sängen hela dagen och var sjukling. Fick en fetingförskylning i fredagskväll så vilade upp mig igår. Och idag var jag på stranden och stekte lite och fick massage för 5 euro och en klänning för 10 euro(som jag letat efter) Inte ofta man shoppar på stranden. Ikväll ska jag ta mig friheten till en promenad och kanske sitta i en park och chilla om folket ställer upp som sällskap, annars blir det filmtittande!
Tjingeling!

Söta 4åringen som jag bor hos bland annat. Vet dock inte vad hon heter, Senja tror jag! Det lyssnar hon på i alla fall ;)

Och jag vill höra skvaller från Sverige! Tycker att det är lite dålig uppdatering från er!!!




Mañana Mañana

Hola gente!
Nu har utbildningen börjat, igår för att vara mer exakt. Det har hänt ganska mycket nu de 3 senaste dagarna jag dissat bloggen.
1. Jag har flyttat ut till en underbar tjej på 29år som har en 4 årig dotter(muy linda!)
2. Har börjat jobbet.
3. Har träffat massa nytt jätteroligt folk som fick mig på bättre humör redan på första dagen (längtade hem ganska mycket innan eftersom att man var själv ganska mycket när de andra jobbade)
4. ehm... ja det har nog inte hänt så mycket mer :P haha
På fredag kommer det att bli en feting fest för företaget. Vi kommer att åka ut med en båt som företaget har hyrt med vår egna DJ som kommer att spela konstant under hela resan plus att vi får gratis middags buffé och dricka! Kommer det att bli grymt eller vad?!
Under de senaste dagarna har jag umgåtts mycket med en del nya från jobbet. Har bland annat suttit och druckit lite och ätit middag på mina grannars tak med världens jävla utsikt över barcelona. Och idag gick vi i princip hela tiden efter jobbet och käka middag och badade en snabbis.
Imorgon är tredje dagen med utbildning och då ska vi sitta på stranden och dricka moijtos och öl. Älskar männen på stranden som säljer allt möjligt, mooooijtooos mooooijtoooos!! coco coco coco coco!!!!
Och nu funkar mitt internet igen efter att Natalie, den jag bor hos, kusin kom på problemet. Jag hade tryckt på en knapp vid sidan av datorn som inaktiverade hela wifi-idiot-skiten. TRÖTT jag blir på mig själv ibland!

Barcelona

Hola!
Just nu sitter jag i lägenheten och chillar lite medan lite folk är på stranden och andra har inte vaknat än efter en hel natts festande. Igår var det typ "firma fest" mellan First Prize och One contact. vi började hemma hos en som heterPatrik och sen drog vi vidare mot krogen. Vi kom inte in för att vi var för många svenskar?! haha ett skämt. sen gick vi runt och runt och runt. tillslut åkte jag och 2 andra hem och sov istället. Det som är den största skillnaden är att här iSpanien går man ut vid kl. 02.00 istället för att gå hem då. Det är ganska nice och man träffar på svenskar nästan överallt här nere. En grymt stor skillnad från sverige är ju också att här kan man knappt gå utanför dörren tills någon skriker bonita eller guapa till en, bara för att man är tjej. Igår fick vi till och med applåder när vi gick utanför en restaurang?! alltså det är inte normalt. Jag kommer känna mig grymt ful när jag är tillbaka till Sverige sen för där är det inte en jävel som applåderar när man går förbi! Svennejävlar.
Idag ska jag kolla på ett annat boende, fick kontakt med en tysktjej som hyr ut ett rum där det tydligen ska bo en svenskkille i samma lägenhet så det kommer säkert att bli awesome det här. Börjar att jobba på måndag också, ska bli jävligt roligt att träffa det nya folket som börjar och lära känna de andra jag träffat redan lite mer på jobbet. Och fatta vilka alla är som de pratar om hela tiden!!
Dagarna hitills har bestått av massbesök på stranden eftersom att vi bor 4 minuters gångpromenad därifrån så har bränt mig lite,men inte så mkt som jag och de flesta andra trodde att jag skulle göra, men det kommer säkert ;P
Saknar Sverige redan lite faktiskt, allt folk. Fast när jag börjar jobba så kommer jag säkert på andra tankar :)
Ni som inte har addat mig på skype, GÖR DET! Camillareinholdsson

Barcelona!

Yo people!

Nu sitter man har i Barcelona, 4 min fran stranden och stralande solsken. Just nu bor jag i en lagenhet med 7andra personer men haller pa att hitta en annan. Borjar jobba pa mandag och de som jag bor med sager att det ar de roligaste veckan under utbildningen sa far hoppas att de har ratt!

Sitter just nu pa ett internetcafe sa bilder far ni se senare pa facebook eller nagot sen nar mitt internet fungerar. Vi snor internet fran en restaurang bredvid oss men den restaurangen verkar dissa mig riktigt hart. Sa om det ar nagon som ar bra pa internet, tradlosa anslutningar far garna komma med forslag pa hur jag ska gora for jag hittar inga anslutningar alls langre :O gjorde faktiskt det forsta dagen.

Men nu ska vi dra och kopa lite vin som typ kostar 40spann har nere. aaawesome.

RSS 2.0