No hablo español

Pero pronto lo haré!

Det var en engelsk snubbe imorse som kom fram till mig och börja snacka på spanska, "Donde eres train?" Ser jag ut som en spanjor eller?! Han ville säkert bara flasha med sin spanska, engelskjävlar.
Idag skrev jag in mig på en språkkurs, från 1 augusti till 23 september ska jag plugga spanska! Så får se hur mycket som har fastnat från Lautaros tid i skolbänken! Inte mycket alls vill jag lova.
Det som har hänt här sen senaste gången jag skrev är mer supa, har nog druckit varje dag förutom typ 4 sen jag kom hit, exklusive denna kväll. (som jag inte kommer dricka om allt går som planerat, ska faktiskt hem till johanna och kolla på film!) Om dagarna har vi varit på stranden och stekt, ni kommer faktiskt få en chock när jag kommer hem/när ni kommer hit! Jag själv blir fasen rädd av min bikinibränna. Mina tuttar glänser om man säger så, får dra till någon nudiststrand någon dag o sola toppless eller nått! Jämna ut det lite i alla fall. Av alla ställen man kan bränna sig på så har jag faktiskt brännt sönder mitt öra! Det flagnar som en fiskjävel som rensar skinn och svider som bara den!

idag var jag på ikea också! Jag blev seriöst lycklig av att se svenskmat. Jag köpte en hängare med massa hål i som man kan hänga tröjor o massa saker och lite svensk mat som köttbullar, Rusti och Marabou mjölkchoklad (!!!) och efter det gick jag och storhandlade mat på Mercadona för 200spänn. Maten här än sinnesbilligt!

Just nu sitter jag och längtar efter den 24e Juli! För då kommer Angelina Callin hit och hälsar på miiig! :D Och den 28e kommer kanske syster yster! Kommer att bli king!!!!





Alkoholist, javisst!

¿Qué debo hacer?

Jag har en ganska stor feting ångest. Jag har slutat på jobbet i alla fall, ska dit idag tror jag och säga upp mig. Anledningen, tänker jag inte skriva här. Jag har pengar för att klara mig i en månad här nere. Så antingen har jag en grymt skön semester här nere i en månad och åker hem 2a augusti med Angelina och Carro som kommer ner snart (awesome). Eller så söker jag nytt jobb här nere och stannar kvar här lite till, men då kanske jag inte kan ta ledigt när resten av skaran kommer på besök. GAH eller så åker jag hem i augusti, jobbar lite och åker tillbaka i vinter. Sommaren är ju faktiskt rolig i Sverige.
Har lite ångest som sagt.... har en månads betänketid i alla fall!

RSS 2.0