Cad teknik

Ja som vanligt så sitter man i två och en halvtimme i en datasal på tisdagarna. Och som vanligt dampar de andra eleverna på Fari fast det är i själva verket dem själva de ska dampa på, eller jag dampar iaf på dem. Men men alla kan ju inte vara lugna.

I helgen var det en helg att minnas länge, föralltid.
I fredags så firade vi mig och Linda med middag samt förkrök, det var skit roligt! Och jag har bestämt mig för vad min första tatuering ska bli för någon, streckkod på röven. Det kommer att bli grymt! Gina är också med på det så vi ska ta samma streckkod men andra siffror under (våra personnummer). Jag fick även en jätte fin tavla av Elin och Lina, skit fin verkligen! :D  Efter förkröker bar det av till Olearys, det var rätt dött där då men det var trevligt med de personerna vi var med där. Tack för fredagen!

I lördags vaknade jag upp hemma hos Linda, sen var det bara att ta sig hemmåt för att träffa släkten. När jag kommer hem sitter min familj i köket och äter frukost och så fort jag kommer in i lägnheten så börjar de sjunga. haha det var festligt när jag berättade vad som hände med Marcus. ;) haha Jag ska vara snäll och inte skämma ut dig här kära kusin, det räcker med att jag gör det överallt annars. Jag fick öppna presenter, jag fick en danskordbok av Carro samt 600 danskakronor av mina grannar ute på landet. När släkten kom blev det fika och en vrålhungrig Milla jublade! ;D Jag fick sammanlagt 1000 kr och en ros. :) Det var bara mormor, morfar och farmor som kunde komma.
Marcus och Koffe kom också lite senare, det var trevligt :D Sen drog marcus och vi började förkröka. Lite lustigt att sitta och blanda drinkar mitt framför mamma. haha "Jag älskar att göra den här drinken, det låter så skönt!. ..... inte för att jag har gjort det någon annan gång..." hahaha Efter det drog jag Koffe och Lotta och mötte Linda och så drog vi först till Stanleys sen till Olearys. Från början var det helt dött, men vi var glada ändå (fick en gratis shot av ägarn på Olearys).
Men efter att Lotta hade dragit började folket rulla in, och det blev typ jätte mycket folk. haha det var grymt roligt och grymt bra musik och alla satt och sjöng med och vrålade och skrattade! ;D Kul att träffa på gammla bekanta som man inte har träffat på flera år.

Igår fick jag även veta hur mycket jag kommer att få ut på min försäkring för mitt knä, iiiihk I'M HAPPY! :D
 


Tack för en lyckad helg allihopa!

Imorgon smäller det!

Trots att jag inte fyller år förns på lördag så känns det som att jag fyller år imorgon, på Lindas födelsedag. Kanske för att vi ska fira den imorgon också genom att äta middag och gå ut på krogen. :D Jag längtar som aldrig förr vill jag lova!
Jag kommer ihåg när man var liten och såg upp till de andra som var 18 år, man tyckte att de var så vuxna och mogna, men jag tycker inte att jag är något av dem.  Men jag kanske är världens omognaste 18 åring, maybe baby! Men jag trivs tamefan med det! Så det får ni leva med gott folk. :D

Önska oss lycka till till vårat första krogen besök! ;D




från våran drakflygning.. Min grupp, en etta och en två.
Tycker om våran groda. :) Inte för att jag gjorde så mycket
på den men det var nog lika bra, är inte expert på drakar. :P

Tillägnat; Milla.

Halloj, tänkte bara skriva ett litet inlägg här, nu när jag ändå är inne på Millas blogg och roar mig med designen. Höhö. Vet inte om hälften kan gissa vem jag är, men jag kan presentera mig som Gnu. Enkelt och lätt att komma ihåg. Bara tre bokstäver och alla vet säkert vem det är. 8D

Tänkte skriva lite om en person som jag vet många gillar, nämligen Milla. Det är hennes blogg och hennes födelsedag om ganska exakt två dagar (alla borde gratta henne, för jag vet att hon älskar det) och jag har köpt en present till henne! Inget speciellt sådär, bara en liten grej liksom.. Vet att hon inte vill ha något, men hon får gott och väl ta och hålla käften. ^^ Hon har ingen talan i det ämnet.
Iallafall så tänkte jag skriva lite om vad jag tycker om Milla. Kan börja med att säga att hon är en underbar person, som jag nog inte skulle klara mig utan i djungeln av människor i skolan.. Samt läxor. Från första början, när vi satt där och skulle leka lite med bläck på bildlektionen i ettan så var det som att vi klickade. Jag tror det hade med den där incidenten av bläck i håret och Lenas fascination över en tekopp.. Den var ganska rolig, nu när man ser tillbaka på den, men för stunden kanske väldigt frustrerande.. Iallafall för Milla. Men något sa mig redan då att vi skulle hålla ihop länge, för vi har ju samma humor.
Fast det är ju inte bara våran humor så håller oss samman, utan våra åsikter om saker och ting. Med Milla kan jag alltid prata om allting, och det vet jag.. Vilket är en lättnad för mig som har svårt att fläka ur mig saker till allt och alla. Jag har nämligen väldigt svårt att säga personliga saker till vem som helst. Men jag litar på Milla, för att jag vet att hon inte för det vidare.. Precis som jag inte för hennes grejer vidare. Därför kommer vi så bra överens på något vis. Samma sak med det att vi tycker lika om nästan allt. Tycker den ena att någon är en idiot så håller den andra med.. Oftast. Det finns små undantag.
Vi har ganska lika erfarenheter av livet, även om Milla kanske är lite mer utav den vilda personen av oss två, hehe. ;) Men ändå så kan vi relatera våra problem till varandra och på så sätt hjälpa varandra. För jag tror inte att Milla vet att hon hjälper mig med väldigt mycket, genom att bara finnas där och roa mig under dagarna. Och sånt är bra, för alla människor behöver någon som kan hålla en på gott humör.. Och Milla är den personen för mig.
Jag hoppas att Milla vet hur mycket hon betyder för mig, för det är väldigt mycket. Hon fyller mitt hjärta med glädje och jag älskar henne. :) Hoppas vi är vänner länge!

Det är svårt att skriva om en person faktiskt. Att förklara för någon hur mycket denne betyder för en är ännu svårare. Men nu har jag försökt och jag vill med det säga; Grattis på 18-årsdagen Milla! (I förskott)

lets call it egoism

//
Gnu.

JÄVLA STEARLINGS!

Jag och Linda ska ju ner till Danmark den 5e januari, men tror ni inte att det flygbolaget som vi har bokat våra biljetter i har gått i konkurs?! - JOMEN TAMEFAN PÅ ATT DET HAR DE!  ... där var det 1090 spänn i sjön då, tackar. Jag som hade slitit och sparat de där pengarna just till denna resa, och nu måste vi betala dubbla biljetter?! Det suger verkligen!

Men men nog med dåligt nu ska jag fokusera på det bra istället, heheh. ^^
Idag hade vi NP i SV B, muntligt. Det gick faktiskt mycket bra tycker jag, det kändes bra att stå där att prata iaf. Jag som hatar att prata inför stora folksamlingar klarade faktiskt av att prata inför jaa hur många kan det ha varit 15 pers utan större problem. Det tycker jag är väldigt bra jobbat faktiskt.

Hmm vad är det mer som är bra...? känns inte som att det händer så mkt i livet nu förtiden, även fast det händer väldigt mycket hela tiden. Men inget nytt liksom...? Eller? Jag kanske har missat något, skulle inte förvåna mig ett dugg faktiskt. x)
Om cirkus en månad får jag börja springa, då ska jag verkligen bygga upp en hel del kondition vill jag lova! wiihuuu!




"you light up my life,
You give me hope, to carry on.
You light up my days
And fill my nights with song."


RSS 2.0