Hjälp tack.

Nu när jag inte har tränat med laget på över en månad, klart jag saknar dem men jag trivs med att träna när jag känner för det. Jag får så mycket tid över till annat. Som att träffa kompisar när jag vill eller kanske skaffa ett kvällsjobb till och med. Men jag vill ändå träffa lagkamraterna och spela i div. 1 om jag nu kommer med i den truppen dvs. Vi har slitit hur mycket som helst tillsammans och uppnåt mer än förväntat tillsammans! Men jag har trivits med att ha det här uppehållet och vet inte om jag hellre vill träna på egen hand eller spela innebandy.
Men nu när jag äntligen har hamnat i ett sånt här skönt lag vet jag inte om jag bara vill slänga iväg det. Fast iofs så kommer jag följa med och kolla på matcher när jag har tid, men då kommer jag sakna att spela så mycket. Men som sagt det är så skönt att ha så mycket fritid. Äsch jag kanske bara tänker för mycket, klart jag inte ska sluta spela! Jag måste nog bara få in rätt inställning igen. .


image3


det blir vad man gör det till

Okey det händer inte så mkt i min blogg egentligen. Men just nu känner jag bara för att skriva av mig lite.

Igår var jag på maskerad hemma hos Gina, det var trevligt. jag var klädd och sminkad som barbie = bimbo. Alla som känner mig vet att det är raka motsatsen emot hur jag brukar se ut. Ett exempel på det var att igår var det första gången i hela mitt liv som jag använde Foundation, eeeh vet inte änns hur det stavas xD
Men jag kom även fram till igår att jag aldrig mer ska gå på en fest när jag är tjurig. Även fast jag hade det trevligt, skratta och hade roligt så är det inte detsamma som när man är glad redan från början. Man fastnar ändå i alla tankar och då försvinner humöret direkt, och det blir inte direkt bättre när man inte kan göra någonting åt det heller. Så påminn mig om det tack! Gå aldrig på fest när jag är sur över någonting!!! Ska försöka banka in det i min hjärna.

Och jag vill även tacka Elin och Linda för att ni vet verkligen hur ni ska göra mig glad igen när jag verkligen behöver det. Och såklart min kära Gnu. :) Utan er, vet inte. Det skulle inte vara detsamma. Ni lyssnar verkligen och försöker hjälpa mig när jag behöver det. Jag vet att jag säger det för sällan men jag älskar er. Tack. <3

RSS 2.0