Cad-Teknik

Jaa så sitter man här igen, men denna gång utan min gnu. :( trist faktiskt..
Vi håller på med någon ritning på ett hustak skulle jag tro. det är fett segt för det tar så himla lång tid att rita upp den. Och så är inte alla klara samtidigt och då måste man sitta och vänta på att alla ska bli klara... hmm jaa  man lär ju få sitta tiden ut idag iaf, dvs till klockan 17.00. Sen ska jag dra hem och slöa häcken av mig, kanske träna lite på våran "gigantiska" träningsmaskin, för ja det var ju inte direkt en nyttig kväll igår vill jag lova. Jobbade till klockan kvart över 2 inatt, det var helt okej faktiskt, kom hela en kund från klockan 1 till klockan 2. Det var ju lite skönt. haha, satt typ och ritade, fyllde på allt jag skulle ( som tog ca 15 minuter ) och satt och förstökte lära mig vad som är i hamburgarna, har fått en fusklapp av Madde :P Ska nog lära mig att grilla snart tror jag. Hon sa att det bara var att säga till om jag ville lära mig så. Fast iofs så lär det bli kaos i köket om jag ska ställa mig där haha :P


TACK!

Förstår inte att så lite kan göra en så glad. Jag har verkligen inte varit mig själv under den senaste tiden, fråga mig inte varför för det vet inte änns jag. Det kanske är mina hormoner som spelar spel med mig eller något i den stilen. Men nu börjar jag komma på bättringsvägen iaf. Mycket tack vare en påse godis samt en promenad med en mycket kär vän. :)
Att så lite kan göra så mycket. Förstår inte att vi alltid lyckas vända på våra dåliga hormonkriser, och jag förstår verkligen inte varför vi alltid har våra kriser samtidigt. Det är lite komiskt faktiskt, men ändå skönt att inte vara ensam om det när det är som jobbigast. Att ha en där som förstår exakt hur man känner och försöker hjälpa en så mycket man kan. Det kan bara vara att lyssna på vad man har att säga, eller bara vara i ens närvaro, man behöver inte änns ha något att säga tillbaka, det betyder så himla mycket bara att ha lyssnat.




"I belive we'll make it through, if you stand by me"

Sanningen om stirrandet.

Ni alla har väl funderat över varför folk sitter och vrider sig för att se ut ur fönstret från olika vinklar om man sitter i t.ex en buss? Eller ni bilförare kanske undrar varför det är ovanligt många som stirrar på eran bil samt vänder sig om när ni kört förbi? Svaret är inte alltid för att du har en snygg bil, det är registeringsnummret man vill åt.
Ni har säkert redan börjat med denna lek, själv är jag på 007. För er som inte har en aning om vad jag talar om kan jag berätta att det är en lek som går ut på att man ska se från 001 - 999 iordning. Rätt rolig lek, en bra sysselsättning när man åker någonstans. (En annan rekomendation är "Ett skepp kommer lastat." DET är verkligen en tidsdrivande sysselsättning som gör att 8 timmar känns som 3)

Men detta förklarar inte varför alla äckelgubbar stirrar när de kör förbi med sina fula äckliga bilar! De kanske har sin egna lilla lek...?


RSS 2.0