Midsommar

I år firade jag midsommar som vanligt ute i stugan med familj plus vänner där ute. Men i år var det lite speciellt för mina underbaringar följde med ut och gjorde det ännu roligare än vanligt.


Dagen började med att gå upp tidigt för att plocka blommor till midsommarstången och klä stången, mysigt med gamla traditioner. Sedan var det dags för att dansa runt stången  med alla småbarnen som vanligt klockan 13.00 (-Vad får man när man har dansat runt stången, -GOOOOODIS!). Haha och som vanligt började det regna. Man blir aldrig förvånad när det regnar på midsommar.Efter dansen så fikade vi med jordgubbstårta (like always) sen blev det midsommarmat. Alltså likadan man som man får vid jul och påsk, man tröttnar aldrig. Sen var det dricka och chill som gällde fram till klockan 21.00 då det var dans vid dansbanan som var en självklarhet. Dansa hela kvällen, massa skratt och flumm. Det var så himla kul!
 

 Alla borde fira midsommar ute i Sundänge. Tack för en jätte rolig helg, hoppas att flera kommer.

Sommar<3

Äntligen sommarlov. Fast ja, det kommer inte att kännas som ett lov direkt men det är smällar man får ta när man vill tjäna pengar och ar ett skadat knä.

Sommaren 2008 kommer att bjuda på:

Jobb på Max (får även deltidsjobb efter sommaren så det kommer att bli hardwork work för mig under 3an men det kommer att gå strålande ;D ... hoppas ja)
Rehablitering i mängder för mitt knä så att jag kan vara med i Prag och SPELA.
En helg i Gbg med Elin och Linda plus Anna och Kim. (UNDERBAAART)
Innebandycup i Prag (UNDERBAAART)
Fira midsommar nu i helgen med släkten plus Elin och Linda. (UNDERBAART)
Kolla upp möjligheter efter studenten, hjälp?

Jag funderar på att plugga utomlands efter skolan för att bygga upp min engelska (behövligt vill jag lova). Hoppas bara att det finns några möjligheter inom den inriktningen jag vill söka till... som jag inte änns vet vad jag vill än. xD men men får väl fortsätta att spåna idéer. Kanske gå till någon för rådgivning. Kan ju vara bra. Aja hur som helst ska jag fokusera på sommaren nu. :D SOMMAAAAARLOV ;D


photo taken by: Camilla Reinholdsson
Modell: Elin Jonsson xD


Fear the future AB!

Jaa idag tog min syster studenten! HURRAY! Grattis Grattis jätte glad för din skull, men fabian det är bara ett år kvar tills jag tar studenten själv!! Och jag får typ panik bara av att tänka på det! Jovisst jag vill ta studenten mer än något annat just nu, när jag såg alla hur glada de var och glädjen bara spred sig runt omkring dem gaah jag längtar!! Meeeen så finns det alltid det dära men:et där som vanligt. Men vad händer efter? Jag vet absolut ingenting. Vad vill jag jobba med? Vad är jag mest intresserad av? Vad är jag riktigt bra på? Vad skulle jag kunna lyckas med? Vad vill jag verkligen hålla på med inom yrket? Valde jag verkligen rätt linje?

Som det känns nu vet jag verkligen inte vad jag ska välja för inriktning när jag ska söka vidare, om jag änns kommer in med mina betyg, de är ju inte dåliga direkt men de kan alltid vara bättre och det krävs nog bättre för högskolan. Och jag vill plugga i göteborg, jag älskar göteborg! Men jag vill fortfarande inte lämna Södertälje, här har jag liksom växt upp, jag har mitt liv här, mina vänner, min familj, de jag älskar är HÄR!

Jag valde Bild och Form linjen för att jag ville bli Inrednings Arkitekt, men jag är inte riktigt säker på det längre nu när det har kommit upp så många nya olika alternativ som designer av olika möbler och sånt, typ reklam design och allt sånt. GAAH kan ingen bara säga åt mig vad jag ska göra?!


student

Meen det är sånt man märker, Godnatt.

RSS 2.0